Cisco 642-997 Certification Exam Sample Questions and Answers

CCNP Data Center Dumps, 642-997 Dumps, Cisco DCUFI PDF, 642-997 PDF, CCNP Data Center VCE, Cisco CCNP Data Center Questions PDF, Cisco Exam VCE, Cisco 642-997 VCE, CCNP Data Center Cheat SheetBefore you write the Cisco CCNP Data Center (642-997) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These Cisco Certified Network Professional Data Center (DCUFI) sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your Cisco 642-997 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium Cisco 642-997 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your Cisco Implementing Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFI) exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

Cisco 642-997 (DCUFI) Sample Questions:

01. Which clock are common PTP devices?
(Choose three)
a) boundary
b) limited
c) ordinary
d) transparent
 
02. Which option provides the most effective load balancing solution?
a) HSRP with STP
b) GLBP with STP
c) HSRP with vPC
d) GLBP with PC
 
03. Which three configuration methods are available for configuring Nexus switches?
(Choose three.)
a) CLI
b) ASDM
c) XML
d) DCNM
e) RLOGIN
f) Response Text
 
04. Which command validates the Cisco Smart Call Home destination profile?
a) show smart-call
b) show callhome transport-email
c) show e-mail
d) show smartnet
 
05. Which feature would be used to extend the Layer 2 domain between multiple network locations?
a) vPC
b) OTV
c) Cisco FabricPath
d) TRILL
 
06. Which of the following are valid private VLAN types that can be configured for a VLAN?
(Choose three.)
a) Promiscuous
b) Secondary
c) Tertiary
d) Closed
e) Community
f) Isolated
 
07. Which security feature can restrict inbound traffic from a specific set of MAC addresses known as secure MAC addresses?
a) DHCP snooping
b) Dynamic ARP Inspection
c) Port security
d) IP Source Guard
 
08. Which technology enables data center architects to gain new design flexibility while simplifying cabling infrastructure and management complexity?
a) OTV
b) FabricPath
c) FEX-Link
d) vPC
 
09. Which entity is part of the Cisco TrustSec network?
a) Local switch
b) Supplicant
c) Authenticator
d) Authorization server
 
10. Which feature would be used to virtualize the Cisco Nexus 7000 Series Switch hardware?
a) VDC
b) VLANs
c) VRFs
d) Security Contexts

Solutions:

Question: 01

Answer: a, c, d

Question: 02

Answer: c

Question: 03

Answer: a, c, d

Question: 04

Answer: b

Question: 05

Answer: b

Question: 06

Answer: a, e, f

Question: 07

Answer: a

Question: 08

Answer: b

Question: 09

Answer: c

Question: 10

Answer: a

Note: If you find any error in these Cisco Implementing Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFI) sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 5 / 5 (17 votes)