Juniper JN0-370 Certification Exam Sample Questions and Answers

JNCIS QF Dumps, JN0-370 Dumps, Juniper JNCIS-QF PDF, JN0-370 PDF, JNCIS QF VCE, Juniper JNCIS QF Questions PDF, Juniper Exam VCE, Juniper JN0-370 VCE, JNCIS QF Cheat SheetBefore you write the Juniper JNCIS QF (JN0-370) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These Juniper Networks Certified Specialist QFabric (JNCIS-QF) sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your Juniper JN0-370 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium Juniper JN0-370 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your Juniper QFabric Specialist (JNCIS-QF) exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

Juniper JN0-370 (JNCIS-QF) Sample Questions:

01. Which QFabric system component behaves like a backplane on a traditional switch?
a) Node device
b) Interconnect device
c) Director device
d) EX Series switch
 
02. A QFX3000-G QFabric system supports up to how many Interconnect devices?
a) 1
b) 2
c) 4
d) 8
 
03. Which two interface naming conventions are correct for QFabric systems?
(Choose two.)
a) xe-01013
b) node0:xe-01013
c) ge-01013
d) P3603-C:xe-01013
 
04. Which two groups in a QFabric system support link aggregation interfaces?
(Choose two.)
a) Server name group
b) Director group
c) Network Node group
d) Redundant server Node group
 
05. What are three common Layer 2 connections on a QFabric system?
(Choose three.)
a) Network analysis connection
b) Rack server connections
c) Personal computer connections
d) Blade server connections
e) Network Node group connections
 
06. Which two Juniper switch models would you use as Node device components of a QFabric system?
(Choose two.)
a) QFX3100
b) QFX3500
c) QFX3008
d) QFX3600
 
07. What is a function of enhanced transmission selection (ETS) within a QFabric system?
a) To limit flows per physical interface
b) To pause flows per physical interface
c) To prioritize flows per traffic class
d) To increase flows per physical interface
 
08. What are two limitations of direct attached storage (DAS) within the data center?
(Choose two.)
a) Storage capacity utilization
b) Storage performance
c) Storage protocol support
d) Storage scalability
 
09. Node devices provide which three connectivity functions on QFabric systems?
(Choose three.)
a) Connect to servers
b) Connect to Director groups
c) Connect to storage devices
d) Connect to external networks
e) Connect to redundant server Node groups
 
10. Spanning Tree Protocol BPDUs can only be processed by which QFabric system group?
a) Redundant server Node group
b) Director Node group
c) Network Node group
d) Server Node group

Solutions:

Question: 01

Answer: b

Question: 02

Answer: c

Question: 03

Answer: b, d

Question: 04

Answer: b, c

Question: 05

Answer: b, d, e

Question: 06

Answer: b, d

Question: 07

Answer: c

Question: 08

Answer: a, d

Question: 09

Answer: a, c, d

Question: 10

Answer: c

Note: If you find any error in these Juniper QFabric Specialist (JNCIS-QF) sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 5 / 5 (29 votes)