Hitachi Vantara HCE-5710 Certification Exam Sample Questions and Answers

Replication Solutions Implementation Dumps, HCE-5710 Dumps, Hitachi Vantara Replication Solutions Implementation PDF, HCE-5710 PDF, Replication Solutions Implementation VCE, Hitachi Vantara Replication Solutions Implementation Questions PDF, Hitachi Vantara Exam VCE, Hitachi Vantara HCE-5710 VCE, Replication Solutions Implementation Cheat SheetBefore you write the Hitachi Vantara Replication Solutions Implementation (HCE-5710) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These Hitachi Vantara Certified Expert - Replication Solutions Implementation sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your Hitachi Vantara HCE-5710 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium Hitachi Vantara HCE-5710 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your Hitachi Vantara Replication Solutions Implementation Expert exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

Hitachi Vantara HCE-5710 (Replication Solutions Implementation) Sample Questions:

01. A customer has purchased an Hitachi Storage Cluster (HSC) for Microsoft Environments. Which component is included?
a) VBS scripts
b) Microsoft Cluster
c) Hitachi VSS Agent
d) Hitachi client for Microsoft Exchange
 
02. When performing a migration using Volume Migrator, which three LDEVs cannot be migrated?
(Choose three.)
a) An expanded LU volume.
b) Volumes being used by Concurrent Copy.
c) Volumes for which there is a pinned track.
d) A TrueCopy source volume which is in PSUE state.
e) Volumes being managed by Cache Residency Manager.
 
03. An error has occurred on a HiCommand Protection Manager (HPtM) server and logs are required to diagnose the problem. Which utility is used to collect the HPtM logs?
a) the TIC utility
b) the jpcras utility
c) the drm_log utility
d) the hcmdsgetlogs utility
 
04. Your customer must decide which Three Data Center (3DC) Business Continuity Solution configuration meets expectations. Which 3DC configuration is accurate?
a) 3DC Multi-target with a Journal Group on all three USPs.
b) 3DC Multi-target with a Journal Group on each of two USPs.
c) 3DC Pass-Through Cascade with a Journal Group on two USPs.
d) 3DC Pass-Through Cascade with a Journal Group on three USPs.
 
05. A customer is interested in acquiring an Hitachi Storage Cluster (HSC) for Microsoft Environments solution. Which two extra features or functions are being purchased?
(Choose two)
a) The ability to do server clustering.
b) The ability to do clustering over long distance.
c) The ability to coordinate replication and clustering.
d) The ability to do clustering with heterogeneous storage.
 
06. If a customer has a server cluster, what does a quorum disk do?
(Choose two.)
a) It is a configuration database.
b) It tells the applications what storage to access.
c) It decides where to run an application if a node fails.
d) It tells the storage which applications are accessing it.
 
07. A customer wishes to copy a database on external storage controlled by a Universal Storage Platform over 10km using TrueCopy Synchronous. Which HiCommand product is used to manage the replication?
a) HiCommand Device Manager (HDvM)
b) HiCommand Protection Manager (HPtM)
c) HiCommand Replication Monitor (HRpM)
d) HiCommand Tiered Storage Manager (HTsM)
 
08. One CCI instance fails to start. You decide to review the HORCM logs to determine what is wrong. Where are the logs stored?
a) Under /var/adm.
b) On the Command Device.
c) Always under Horcm/log/curlog.
d) It depends on the environment variable.
 
09. A customer has a server cluster, what are two features of a quorum disk?
(Choose two.)
a) It must reside on a RAID disk.
b) It must be accessible by all nodes.
c) It contains the status of all nodes in a cluster.
d) A copy must always be available to all nodes.
 
10. Which statement is true about HiCommand Tiered Storage Manager?
a) It moves the LDEV number before copying data.
b) It works as a migration controller.
c) Migration using Tiered Storage Manager is disruptive to the continuance of a business.
d) Tiered Storage Manager focuses on short term improvements of a storage system's performance.

Solutions:

Question: 01

Answer: a

Question: 02

Answer: b, c, e

Question: 03

Answer: c

Question: 04

Answer: a

Question: 05

Answer: b, c

Question: 06

Answer: a, c

Question: 07

Answer: a

Question: 08

Answer: d

Question: 09

Answer: b, c

Question: 10

Answer: b

Note: If you find any error in these Hitachi Vantara Replication Solutions Implementation Expert sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 5 / 5 (31 votes)