Cisco 300-415 Certification Exam Sample Questions and Answers

CCNP Enterprise Dumps, 300-415 Dumps, Cisco ENSDWI PDF, 300-415 PDF, CCNP Enterprise VCE, Cisco CCNP Enterprise Questions PDF, Cisco Exam VCE, Cisco 300-415 VCE, CCNP Enterprise Cheat SheetBefore you write the Cisco CCNP Enterprise (300-415) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These Cisco Certified Network Professional Enterprise (ENSDWI) sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your Cisco 300-415 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium Cisco 300-415 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your Implementing Cisco SD-WAN Solutions (ENSDWI) exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

Cisco 300-415 (ENSDWI) Sample Questions:

01. At which layer does the application-aware firewall block applications on a WAN Edge?
a) 3
b) 5
c) 2
d) 7
 
02. Cisco Cloud onRamp for Colocation supports which two types of service insertion?
a) Control policy
b) Local policy
c) Data policy
d) CLI policy
e) OMP policy
 
03. How does the Cisco SD-WAN architecture differ from traditional WAN technologies?
(Choose three.)
a) Single pane of glass
b) Increased scale with centralized control plane
c) Reduced uptime in branch locations
d) Topology dependence
e) Distributed architecture
 
04. How many packets are in a single FEC block?
a) One data packet, one parity packet
b) One data packet, four parity packets
c) Two data packets, one parity packet
d) Four data packets, one parity packet
e) The value is configurable in the policy.
 
05. In which VPN is the NAT operation on an outgoing interface configured for direct Internet access?
a) 1
b) 0
c) 10
d) 512
 
06. On which device is a service FW address configured to insert firewall service at the hub?
a) vSmart at the branch
b) vEdge at the branch
c) vEdge at the hub
d) vSmart at the hub
 
07. To configure file analysis for Advanced Malware Protection, which tasks are valid?
(Choose three.)
a) Configure Threat Grid API key.
b) Configure file types list.
c) Enable file analysis.
d) Enable HTTPS inbound to the WAN Edge router.
e) Configure a security rule for Threat Grid.
 
08. Two sites have one WAN Edge each. Each WAN Edge has two public TLOCs with no restrict configured. There is full reachability between the TLOCs.
How many data tunnels are formed on each Edge router?
a) 6
b) 2
c) 4
d) 8
 
09. Which two privilege types can be assigned to a user group in vManage?
a) Read
b) Erase
c) Reboot
d) Administer
e) Write
 
10. Which VPN connects the transport-side WAN Edge interface to the underlay/WAN network?
a) VPN 1
b) VPN 511
c) VPN 0
d) VPN 512

Solutions:

Question: 01

Answer: d

Question: 02

Answer: a, c

Question: 03

Answer: a, b, e

Question: 04

Answer: d

Question: 05

Answer: b

Question: 06

Answer: c

Question: 07

Answer: a, b, c

Question: 08

Answer: c

Question: 09

Answer: a, e

Question: 10

Answer: c

Note: If you find any error in these Implementing Cisco SD-WAN Solutions (ENSDWI) sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 5 / 5 (67 votes)