Cisco 400-007 Certification Exam Sample Questions and Answers

CCDE v3.0 Dumps, 400-007 Dumps, Cisco CCDE PDF, 400-007 PDF, CCDE v3.0 VCE, Cisco CCDE v3.0 Questions PDF, Cisco Exam VCE, Cisco 400-007 VCE, CCDE v3.0 Cheat SheetBefore you write the Cisco CCDE v3.0 (400-007) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These Cisco Certified Design Expert v3.0 (CCDE) sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your Cisco 400-007 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium Cisco 400-007 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your Cisco Certified Design Expert (CCDE) exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

Cisco 400-007 (CCDE) Sample Questions:

01. What are two examples of components that are part of an SDN architecture?
(Choose two.)
a) application plane
b) network plane
c) software plane
d) control plane
e) management plane
 
02. A business requirement is supplied to an architect from a car manufacturer whose business model is changing to just-in-time manufacturing, and a new network is required. The manufacturer does not produce all of the specific components in-house. Which area should the architect focus on initially?
a) Automation
b) Zero Trust Networking
c) Modularity
d) Low Latency Infrastructure
 
03. The General Bank of Greece plans to upgrade its legacy end-of-life WAN network with a new flexible, manageable, and scalable solution. The main requirements are ZTP support, end-to-end encryption, application awareness, and segmentation. The CTO states that the main goal of the bank is CAPEX reduction. Which WAN technology should be used for the solution?
a) DMVPN with PfR
b) managed SD-WAN
c) SD-branch
d) SD-WAN
 
04. You are designing the QoS policy for a company running many TCP-based applications that is experiencing tail drops, and the company wants a congestion-avoidance technique for these applications.
Which QoS strategy can be used to fulfill the requirement?
a) low-latency queuing
b) first-in first-out
c) weighted fair queuing
d) weighted random early detection
 
05. A network architect is designing a network policy for certain database applications. The goal is to allow these applications to access the internet directly, while other user and network applications that communicate outside their own network are routed through the data center.
The focus is higher availability and a better user experience for the database applications, and switching between different network paths based on performance characteristics must be supported. Which solution meets these requirements?
a) MPLS direct connect
b) MPLS L3VPN with QoS
c) Cloud OnRamp for SaaS
d) Cloud OnRamp for IaaS
 
06. Which methodology is the leading lifecycle approach to network design and implementation?
a) V model
b) PPDIOO
c) Waterfall model
d) Spiral model
 
07. An engineer must design a network for a company that uses OSPF LFA to reduce loops. Which type of loop would be reduced by using this design?
a) STP
b) DTP
c) REP
d) micro loops
 
08. Which cloud service model abstracts away the management of the operating system, middleware, and runtime?
a) IaaS
b) BMaaS
c) PaaS
d) SaaS
 
09. Enterprise XYZ wants fast convergence and optimized OSPF timers, but it also wants to prevent excessive flooding of LSAs when a link on the network flaps constantly.
Which timers help prevent excessive flooding of LSAs for OSPF?
a) OSPF propagation timers
b) OSPF throttling timers
c) OSPF flooding timers
d) OSPF delay timers
 
10. A company requires an RPO of less than 10 seconds to ensure business continuity. Which technology should be deployed?
a) a single data center with duplicated infrastructure, dual PSUs, and a UPS
b) a single data center with duplicated infrastructure and dual PSUs
c) geographically dispersed data centers with asynchronous replication
d) geographically dispersed data centers with synchronous replication

Solutions:

Question: 01

Answer: a, d

Question: 02

Answer: c

Question: 03

Answer: b

Question: 04

Answer: d

Question: 05

Answer: c

Question: 06

Answer: b

Question: 07

Answer: d

Question: 08

Answer: c

Question: 09

Answer: b

Question: 10

Answer: d

Note: If you find any error in these Cisco Certified Design Expert (CCDE) sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 5 / 5 (76 votes)