Cisco 500-701 Certification Exam Sample Questions and Answers

Video Infrastructure Design Dumps, 500-701 Dumps, Cisco VID PDF, 500-701 PDF, Video Infrastructure Design VCE, Cisco Video Infrastructure Design Questions PDF, Cisco Exam VCE, Cisco 500-701 VCE, Video Infrastructure Design Cheat SheetBefore you write the Cisco Video Infrastructure Design (500-701) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These Cisco Video Infrastructure (VID) sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your Cisco 500-701 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium Cisco 500-701 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your Cisco Video Infrastructure Design (VID) exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

Cisco 500-701 (VID) Sample Questions:

01. What is known as the User Policy?
a) Call Policy
b) Admin Policy
c) Find Me
d) Authentication
 
02. How is lite Management Connector configured for Cisco Spark Hybrid?
a) From the Web Interface of Spark Administration.
b) From the Web Interface of the Expressway Core.
c) From the Web Interface of the Expressway Core and the Web interface of Spark Administration.
d) From the Web Interface of the Expressway Edge.
 
03. Which is an endpoint supported by Cisco Unified Communications Manager?
a) CMA Clients
b) Jabber Video
c) Legacy H.323 endpoints
d) Immersive Telepresence endpoints
 
04. How many video endpoints can call into a CMR Cloud meeting?
a) 10
b) 8
c) 26
d) 50
 
05. What is a function of a management solution?
a) To schedule calls
b) To act as a traffic cop for network communication
c) To provide an audio and video interface for the user
d) To join 3 or more participants in a meeting
 
06. Where are license keys entered in TMS?
a) Administrative Settings
b) General Settings
c) Maintenance
d) Diagnostics
 
07. Which is a configuration mode through Cisco Spark that allows Zero Touch Meetings (ZTM) and allows a user to utilize their enterprise phone as the audio or video terminal for Spark calls?
a) Calendar Service
b) Call Service Connect
c) Directory Service
d) Call Connector
 
08. What is a primary purpose of the Traversal Subzone?
a) To apply bandwidth restrictions on traversal calls.
b) To provide for Mobile Remote Access for endpoints outside the network.
c) To encrypt traversal calls to neighbored Expressways.
d) To enable firewall traversal between public and private endpoints.
 
09. Which Cisco Meeting Server component is used for interworking between different communication protocols?
a) Web Bridge
b) XMPP Server
c) Recorder
d) H.323 Gateway
 
10. In which call processing stage can an alias be changed by a rule into another form?
a) Search Rules
b) Hunt Rules
c) Find Rules
d) Conference Rules

Solutions:

Question: 01

Answer: c

Question: 02

Answer: a

Question: 03

Answer: d

Question: 04

Answer: b

Question: 05

Answer: c

Question: 06

Answer: b

Question: 07

Answer: d

Question: 08

Answer: a

Question: 09

Answer: d

Question: 10

Answer: a

Note: If you find any error in these Cisco Video Infrastructure Design (VID) sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 5 / 5 (71 votes)