Cisco 300-635 Certification Exam Sample Questions and Answers

CCNP Data Center Dumps, 300-635 Dumps, Cisco DCAUTO PDF, 300-635 PDF, CCNP Data Center VCE, Cisco CCNP Data Center Questions PDF, Cisco Exam VCE, Cisco 300-635 VCE, CCNP Data Center Cheat SheetBefore you write the Cisco CCNP Data Center (300-635) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These Cisco Certified DevNet Specialist Data Center Automation and Programmability (DCAUTO) sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your Cisco 300-635 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium Cisco 300-635 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your Automating and Programming Cisco Data Center Solutions (DCAUTO) exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

Cisco 300-635 (DCAUTO) Sample Questions:

01. A set of automation scripts work with no issue from a local machine, but an experiment needs to take place with a new package found online. How is this new package isolated from the main code base?
a) Add the new package to your requirements.txt file.
b) Create a new virtual machine and perform a pip install of the new package.
c) Perform a pip install of the new package when logged into your local machine as root.
d) Create a new virtual environment and perform a pip install of the new package.
 
02. Which two statements describe the authentication method used with Cisco Intersight REST API Requests?
(Choose two.)
a) The REST API request contains a base64-encoded signature of the message content and headers.
b) The REST API request message body is encoded as a SHA384 hash and then signed with the API Key ID.
c) The Cisco Intersight Web service verifies the signature of incoming request with the RSA public key for the API Key ID.
d) The incoming REST API request is challenged by the Cisco Intersight Web service with a request for the RSA private key.
e) The message body is encoded as a SHA256 hash if the message body is not empty and then signed with the API Key ID.
 
03. An engineer is implementing a Cisco Nexus switch. Which command executes an Ansible playbook called n9k.yml?
a) ansible-playbook -f N9K.yml
b) ansible-playbook -f n9k.yml -run now
c) ansible-playbook -f n9k.yml
d) ansible-playbook n9k.yml
 
04. When the Cisco bigmuddy-network-telemetry-collector from GitHub is used, which command displays only the message headers?
a) --print
b) --all
c) --brief
d) --print-all
 
05. During the process of starting a Python network telemetry collector, which command starts the Cisco bigmuddy- network-telemetry-collector from GitHub?
a) model driven telemetry
b) telemetry_receiver.py --ip-address --port
c) telemetry_receiver.py --destination --url
d) streaming telemetry
 
06. What is the network bootstrap program used by Cisco NX-OS iPXE?
a) NETBOOT
b) NX-OS iPXE
c) iPXE-POAP
d) Mini-OS
 
07. How should the Kubernetes manifests be modified to allow Kubernetes environment integration with Cisco ACI?
a) The metadata section must contain the Cisco APIC management IP.
b) The manifest does not have to be changed, but the Kubernetes object is not discovered by Cisco ACI if this is not defined in the manifest.
c) The manifests must include ACI EPG reference.
d) No change is needed to perform this action.
 
08. What is a feature of model-driven telemetry?
a) randomizes the data out of the network
b) continuously streams data out of the network
c) randomizes the data coming to the network
d) continuously pulls data out of the network
 
09. Which two statements apply to authentication when using the Cisco Intersight API?
(Choose two.)
a) Each API Key can be assigned specific roles but not privileges.
b) Secret Key is only available at API Key creation time.
c) The user credentials for the cisco.com accounts are shared with the Cisco Intersight Web Service.
d) An API Key is composed of a keyId and sessionCookie.
 
10. When Cisco Nexus switches are implemented, which command requires the method key to perform a POST operation using the NXAPI-CLIJSON-RPC interface?
a) cli
b) cli_conf
c) cli_show
d) cli_post

Solutions:

Question: 01

Answer: d

Question: 02

Answer: a, d

Question: 03

Answer: d

Question: 04

Answer: c

Question: 05

Answer: b

Question: 06

Answer: a

Question: 07

Answer: d

Question: 08

Answer: b

Question: 09

Answer: b, c

Question: 10

Answer: b

Note: If you find any error in these Automating and Programming Cisco Data Center Solutions (DCAUTO) sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 5 / 5 (70 votes)