Cisco 642-999 Certification Exam Sample Questions and Answers

CCNP Data Center Dumps, 642-999 Dumps, Cisco DCUCI PDF, 642-999 PDF, CCNP Data Center VCE, Cisco CCNP Data Center Questions PDF, Cisco Exam VCE, Cisco 642-999 VCE, CCNP Data Center Cheat SheetBefore you write the Cisco CCNP Data Center (642-999) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These Cisco Certified Network Professional Data Center (DCUCI) sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your Cisco 642-999 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium Cisco 642-999 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your Cisco Implementing Cisco Data Center Unified Computing (DCUCI) exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

Cisco 642-999 (DCUCI) Sample Questions:

01. What two features must be enabled in Cisco Integrated Management Controller to use the Cisco Host Upgrade Utility?
(Choose two.)
a) remote syslog servers
b) KVM
c) SNMPv3
d) virtual media
e) SoL
 
02. Which four backup types are supported in Cisco UCS Manager?
(Choose four.)
a) full-state
b) all-configuration
c) half-state
d) logical configuration
e) system configuration
f) server configuration
 
03. How many vHBAs are provided by the Cisco UCS P81E VIC?
a) 1
b) 2
c) 4
d) 16
 
04. Which five protocol realms are used in Cisco UCS Manager?
(Choose five.)
a) local
b) none
c) AD
d) LDAP
e) ACS
f) RADIUS
g) TACACS+
 
05. Select the three components of an IOM.
(Choose three.)
a) CMC
b) Cisco IMC
c) CMS
d) I/O mux
e) HBA
f) NIC
 
06. Which four items must be checked before the installation of Cisco R42610 racks?
(Choose four.)
a) floor weight capacity
b) adequate installation space
c) building roof capacity
d) adequate airflow clearance
e) presence of armed guards
f) power sources
 
07. What is a locale?
a) group of users
b) external authorization attribute
c) internal set of credentials
d) logical group of organizations
 
08. What type of rack hole is required to install the Cisco UCS 5108 blade server chassis?
a) round
b) square
c) EIA/TIA elliptical
d) flat
 
09. Select four Ethernet port personalities.
(Choose four.)
a) uplink
b) server
c) FEX
d) appliance
e) Fibre Channel storage
f) Ethernet storage
g) Fibre Channel monitoring
 
10. What is the role of an Ethernet port on the fabric interconnect that is used to connect to the upstream LAN switch?
a) upstream
b) switch
c) uplink
d) trunk

Solutions:

Question: 01

Answer: b, d

Question: 02

Answer: a, b, d, e

Question: 03

Answer: b

Question: 04

Answer: a, c, d, f, g

Question: 05

Answer: a, c, d

Question: 06

Answer: a, d, e, f

Question: 07

Answer: d

Question: 08

Answer: a

Question: 09

Answer: a, b, d, g

Question: 10

Answer: c

Note: If you find any error in these Cisco Implementing Cisco Data Center Unified Computing (DCUCI) sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 5 / 5 (17 votes)