Cisco 600-211 Certification Exam Sample Questions and Answers

Service Provider Mobility CDMA to LTE Dumps, 600-211 Dumps, Cisco SPCDMA PDF, 600-211 PDF, Service Provider Mobility CDMA to LTE VCE, Cisco Service Provider Mobility CDMA to LTE Questions PDF, Cisco Exam VCE, Cisco 600-211 VCE, Service Provider Mobility CDMA to LTE Cheat SheetBefore you write the Cisco Service Provider Mobility CDMA to LTE (600-211) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These Cisco Service Provider Mobility CDMA to LTE Specialist (SPCDMA) sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your Cisco 600-211 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium Cisco 600-211 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your Cisco Implementing Cisco Service Provider Mobility CDMA Networks (SPCDMA) exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

Cisco 600-211 (SPCDMA) Sample Questions:

01. What interface uses PMIPv6?
a) S1
b) S2a
c) S6a
d) STa
 
02. What is the default port used for in Mobile IP Registration messages between FA and HA?
a) UDP port 434
b) TCP port 3868
c) TCP port 434
d) UDP port 3868
 
03. What protocol is used to initiate a PPP negotiation between Mobile and PDSN?
a) IPCP
b) PAP
c) CHAP
d) LCP
 
04. Where does the UE/Mobile obtain its IPv6 prefix?
a) The address prefix from HSGW VSNCP message
b) The address prefix from HSGW Router Advertisement
c) The address prefix from HSGW Neighbor Solicitation
d) The address prefix from HSGW Router Solicitation
 
05. Which command can be used to view NAT statistics per IP pool on the Cisco ASR 5000?
a) show nat statistics?
b) show ip-pool statistics
c) show active-charging nat statistics?
d) show ecs nat statistics?
 
06. Which interface carries signaling information between PCF and PDSN?
a) A8
b) A9
c) A10
d) A11
 
07. Which is an attribute in MIP RRQ?
a) Correlation ID
b) NAS-Identifier
c) Framed-IP-Address
d) Care-of-Address
e) Framed-Interface-ID
 
08. Which network element sends the Re-Auth-Request?
a) OCS
b) HA
c) PDSN
d) RNC
 
09. Which reference point is defined as S103?
a) SGW and PGW
b) PGW and HSGW?
c) HSGW and MME
d) HSGW and SGW?
 
10. Which task facility in the Cisco ASR 5000 maintains Diameter connections?
a) diamproxy
b) diameter
c) demuxmgr
d) connproxy

Solutions:

Question: 01

Answer: b

Question: 02

Answer: a

Question: 03

Answer: d

Question: 04

Answer: b

Question: 05

Answer: c

Question: 06

Answer: d

Question: 07

Answer: d

Question: 08

Answer: a

Question: 09

Answer: d

Question: 10

Answer: a

Note: If you find any error in these Cisco Implementing Cisco Service Provider Mobility CDMA Networks (SPCDMA) sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 4.9 / 5 (33 votes)