CWNP CWAP-402 Certification Exam Sample Questions and Answers

Wi-Fi Analysis Dumps, CWAP-402 Dumps, CWNP CWAP PDF, CWAP-402 PDF, Wi-Fi Analysis VCE, CWNP Wi-Fi Analysis Questions PDF, CWNP Exam VCE, CWNP CWAP-402 VCE, Wi-Fi Analysis Cheat SheetBefore you write the CWNP Wi-Fi Analysis (CWAP-402) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These CWNP Certified Wireless Analysis Professional (CWAP) sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your CWNP CWAP-402 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium CWNP CWAP-402 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your CWNP Wireless Analysis Professional (CWAP) exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

CWNP CWAP-402 (CWAP) Sample Questions:

01. How does a client station indicate that it is using Power Save mode?
a) It transmits a frame to the access point with the Sleep field set to 1.
b) It transmits a frame to the access point with the Power Management field set to 1.
c) Using DTIM, the access point determines when the client station uses Power Save mode.
d) It doesn’t need to, because Power Save mode is the default.
 
02. Which type of power management frame is used only in an IBSS?
a) ATIM
b) DTIM
c) CF-Poll
d) PS-Poll
 
03. What is the purpose of link adaptation?
a) Establishes STA-to-STA communication
b) Allows a Beamformer to estimate the channel in order to calculate a steering matrix
c) Performs over-the-air calibration to reduce the differences between a STA’s transmit and receive radio chains
d) Dynamically assigns an MCS
 
04. Which of these roaming methods requires the use of FT Action frames?
a) Over-the-air fast BSS transition
b) Over-the-WDS fast BSS transition
c) Over-the-DS fast BSS transition
d) Over-the-WLS fast BSS transition
 
05. An MOS score of 4 indicates what level of quality?
a) Excellent
b) Good
c) Fair
d) Poor
e) Bad
 
06. Which of the following are protection mechanisms?
(Choose two.)
a) NAV back-off
b) RTS/CTS
c) RTS-to-self
d) CTS-to-self
e) WEP encryption
 
07. In which frame would you find a timestamp field?
a) Beacon
b) Association request
c) Association response
d) Authentication
 
08. What does ATIM stand for?
a) Ad Hoc Traffic Indication Message
b) Announcement Traffic Indication Message
c) Announcement Traffic Indication Map
d) Ad Hoc Traffic Indication Map
 
09. How wide are the UNII-1, UNII-2, and UNII-3 bands?
a) 20 MHz
b) 22 MHz
c) 11 MHz
d) 100 MHz
e) It varies depending upon the specific band.
 
10. Where in the packet can you see its access category?
a) QoS Control Field
b) WMM Information Element
c) IP Header
d) Frame Body

Solutions:

Question: 01

Answer: b

Question: 02

Answer: a

Question: 03

Answer: d

Question: 04

Answer: c

Question: 05

Answer: b

Question: 06

Answer: b, d

Question: 07

Answer: a

Question: 08

Answer: b

Question: 09

Answer: d

Question: 10

Answer: a

Note: If you find any error in these CWNP Wireless Analysis Professional (CWAP) sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 5 / 5 (33 votes)