Cisco 640-692 Certification Exam Sample Questions and Answers

CCT Routing & Switching Dumps, 640-692 Dumps, Cisco RSTECH PDF, 640-692 PDF, CCT Routing & Switching VCE, Cisco CCT Routing & Switching Questions PDF, Cisco Exam VCE, Cisco 640-692 VCE, CCT Routing & Switching Cheat SheetBefore you write the Cisco CCT Routing & Switching (640-692) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These Cisco Certified Technican Routing and Switching (RSTECH) sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your Cisco 640-692 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium Cisco 640-692 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your Cisco Supporting Cisco Routing & Switching Network Devices (RSTECH) exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

Cisco 640-692 (RSTECH) Sample Questions:

01. A null modem cable uses which adapter type?
a) RJ-11
b) RJ-45
c) RS-323
d) RS-232
e) USB
 
02. Which of the following is a DTE device?
a) router
b) CSU/DSU
c) cable modem
d) DSL modem
 
03. What are two features that are associated with single-mode fiber-optic cable?
(Choose two.)
a) a single strand of glass fiber
b) carries higher bandwidth than multimode fiber
c) cost is less than multimode fiber
d) operates over less distance than multimode fiber
 
04. Which type of memory stores the startup configuration file for the Cisco device?
a) Flash
b) NVRAM
c) RAM
d) ROM
 
05. Which command displays the configuration register setting?
a) show config-register
b) show flash
c) show running-config
d) show version
 
06. Which interface card is an encryption module?
a) NME-VMSS-16
b) NME-CUSP-522
c) AIM-VPN/SSL-3
d) M-1A-OC3-POM
 
07. Which two commands display the saved configuration file?
(Choose two)
a) show configuration
b) show file system
c) show running-config
d) show startup-config
 
08. What is the default operating mode you are initially logging into a router?
a) global configuration
b) privileged EXEC
c) ROM monitor
d) user EXEC
 
09. From a Windows command prompt, which command displays the local IP address of a computer?
a) ip config
b) ip configuration
c) ipconfig
d) ipconfiguration
 
10. Which bits represent the boot field in the configuration register value?
a) highest two bits
b) highest four bits
c) lowest two bits
d) lowest four bits

Solutions:

Question: 01

Answer: b

Question: 02

Answer: a

Question: 03

Answer: a, b

Question: 04

Answer: b

Question: 05

Answer: d

Question: 06

Answer: c

Question: 07

Answer: a, d

Question: 08

Answer: d

Question: 09

Answer: c

Question: 10

Answer: d

Note: If you find any error in these Cisco Supporting Cisco Routing & Switching Network Devices (RSTECH) sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 4.6 / 5 (40 votes)