Cisco 642-980 Certification Exam Sample Questions and Answers

CCNP Data Center Dumps, 642-980 Dumps, Cisco DCUFT PDF, 642-980 PDF, CCNP Data Center VCE, Cisco CCNP Data Center Questions PDF, Cisco Exam VCE, Cisco 642-980 VCE, CCNP Data Center Cheat SheetBefore you write the Cisco CCNP Data Center (642-980) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These Cisco Certified Network Professional Data Center (DCUFT) sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your Cisco 642-980 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium Cisco 642-980 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your Cisco Troubleshooting Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFT) exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

Cisco 642-980 (DCUFT) Sample Questions:

01. Which message would be sent to an individual virtual link to reset the virtual interface?
a) FCoE Clear Virtual Link
b) FCoE Virtual Link Clear
c) FIP Virtual Link Clear
d) FIP Clear Virtual Link
 
02. In which two port modes can a layer 2 interface on Cisco Nexus switch be configured?
(Choose two).
a) access
b) PVLAN
c) server
d) trunk
e) client
 
03. Which two statements are true regarding vPC configuration?
(Choose two.)
a) There are STP-blocked redundant links.
b) vPC uses hash-based EtherChannel load balancing.
c) There is VLAN-based load balancing.
d) There is higher oversubscription.
e) With vPC, there are no blocked ports.
 
04. What is the purpose of VSAN 4079?
a) isolated VSAN
b) extended VSAN
c) Exchange Virtual Fabrics Protocol VSAN
d) standard VSAN
 
05. Which are the possible Fibre Channel interface modes?
(Choose four.)
a) S port
b) F port
c) TP port
d) TE port
e) NP port
f) SD port
 
06. Which mode should be enabled on the Ethernet interface to support the transport of both Ethernet and FCoE frames?
a) switchport mode trunk
b) switchport mode access
c) switchport mode fcoe
d) fcoe mode on
 
07. Which Data Center Bridging Ethernet enhancement feature supports pause on a virtual channel?
a) Enhanced Transmission Selection
b) Link Level Flow Control
c) Layer 2 Multipathing
d) Priority Flow Control
 
08. Which feature must be enabled before configuring SVI?
a) feature private-vlan
b) feature vlan
c) feature interface-vlan
d) feature fcoe
e) feature svi
 
09. Which of the following protocols is used as the OTV control protocol?
a) OSPF
b) IS-IS
c) BGP
d) MSDP
e) CFS
 
10. Which are the possible Fibre Channel interface operational states?
(Choose three.)
a) auto
b) up
c) trunking
d) down
e) active

Solutions:

Question: 01

Answer: d

Question: 02

Answer: a, d

Question: 03

Answer: b, e

Question: 04

Answer: c

Question: 05

Answer: b, d, e, f

Question: 06

Answer: a

Question: 07

Answer: d

Question: 08

Answer: c

Question: 09

Answer: b

Question: 10

Answer: b, c, d

Note: If you find any error in these Cisco Troubleshooting Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFT) sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 5 / 5 (17 votes)