Cisco 200-355 Certification Exam Sample Questions and Answers

CCNA Wireless Dumps, 200-355 Dumps, Cisco WIFUND PDF, 200-355 PDF, CCNA Wireless VCE, Cisco CCNA Wireless Questions PDF, Cisco Exam VCE, Cisco 200-355 VCE, CCNA Wireless Cheat SheetBefore you write the Cisco CCNA Wireless (200-355) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These Cisco Certified Network Associate Wireless (WIFUND) sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your Cisco 200-355 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium Cisco 200-355 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your Cisco Implementing Cisco Wireless Networking Fundamentals (WIFUND) exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

Cisco 200-355 (WIFUND) Sample Questions:

01. Which statement best describes scattering of a signal?
a) Loss of signal as it passes through an object
b) A wave passing from one medium to another
c) Encroachment into the Fresnel Zone
d) Reflection of a signal in the air causing it to be sent it multiple directions
 
02. Which of the following represents the best Signal to noise ratio (SNR)?
a) RSSI of -95 and Noise of -95
b) RSSI of -50 and Noise of -25
c) RSSI of -70 and noise of -95
d) RSSI of -25 and noise of -10
 
03. Which of the following is the correct sequence for data transmission on a WLAN?
a) RTS – CTS – DATA – ACK 
b) CTS – RTS – ACK – DATA
c) ACK – RTS – CTS – DATA
d) Probe – Probe Response – DATA—ACK
 
04. Beacon frames contain which of the following
(Choose 3)
a) Supported rates
b) Supported SSIDs
c) Time stamp
d) Encryption key
e) Keep alive time
 
05. Switch ports to access points should be configured as?
(Choose 3)
a) Switchport mode trunk
b) Switchport mode access
c) Spanning Tree – PortFast enabled
d) Spanning Tree – PortFast disabled
 
06. Switch ports to WLAN controllers should be configured as?
(Choose 2)
a) Switchport mode access
b) Switchport mode trunk
c) Spanning Tree – PortFast disabled
d) Spanning Tree – PortFast enabled
 
07. What does DHCP option 43 provide for in a Cisco WLAN?
a) DNS server name
b) DNS domain name
c) Advertise WLC addresses
d) Default gateway
 
08. When using WPA2 with PSK, how many keys can be configured per WLAN?
a) 1 ASCII or 1 Hex
b) 2 ASCII and 2 Hex
c) 4 ASCII and 4 Hex
d) 2 ASCII and 1 Hex
 
09. Which of the following are correct regarding troubleshooting methodology?
(Choose 2)
a) Bottom-up starts at the physical layer
b) Bottom-up starts at the application layer
c) Top-down starts at the application layer
d) Top-down starts at the physical layer
 
10. The typical Site Survey process requires the following steps?
(Choose  3)
a) Pre-deployment Site Survey
b) Initial walkthrough
c) Predictive WLAN design
d) Indirect Site Survey
e) Post Deployment Site Survey

Solutions:

Question: 01

Answer: d

Question: 02

Answer: c

Question: 03

Answer: a

Question: 04

Answer: a, b, c

Question: 05

Answer: a, b, c

Question: 06

Answer: b, c

Question: 07

Answer: c

Question: 08

Answer: a

Question: 09

Answer: a, c

Question: 10

Answer: a, b, e

Note: If you find any error in these Cisco Implementing Cisco Wireless Networking Fundamentals (WIFUND) sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 4.7 / 5 (66 votes)