Cisco 210-250 Certification Exam Sample Questions and Answers

CCNA Cyber Ops Dumps, 210-250 Dumps, Cisco SECFND PDF, 210-250 PDF, CCNA Cyber Ops VCE, Cisco CCNA Cyber Ops Questions PDF, Cisco Exam VCE, Cisco 210-250 VCE, CCNA Cyber Ops Cheat SheetBefore you write the Cisco CCNA Cyber Ops (210-250) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These Cisco Certified Network Associate Cyber Ops (SECFND) sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your Cisco 210-250 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium Cisco 210-250 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your Cisco Understanding Cisco Cybersecurity Fundamentals (SECFND) exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

Cisco 210-250 (SECFND) Sample Questions:

01. Which statement about digitally signing a document is true?
a) The document is hashed and then the document is encrypted with the private key.
b) The document is hashed and then the hash is encrypted with the private key.
c) The document is encrypted and then the document is hashed with the public key
d) The document is hashed and then the document is encrypted with the public key.
 
02. A firewall requires deep packet inspection to evaluate which layer?
a) application
b) Internet
c) link
d) transport
 
03. Which option is a purpose of port scanning?
a) Identify the Internet Protocol of the target system.
b) Determine if the network is up or down
c) Identify which ports and services are open on the target host.
d) Identify legitimate users of a system.
 
04. Where is a host-based intrusion detection system located?
a) on a particular end-point as an agent or a desktop application
b) on a dedicated proxy server monitoring egress traffic
c) on a span switch port
d) on a tap switch port
 
05. Which definition of vulnerability is true?
a) an exploitable unpatched and unmitigated weakness in software
b) an incompatible piece of software
c) software that does not have the most current patch applied
d) software that was not approved for installation
 
06. Which hashing algorithm is the least secure?
a) MD5
b) RC4
c) SHA-3
d) SHA-2
 
07. Which two actions are valid uses of public key infrastructure?
(Choose two)
a) ensuring the privacy of a certificate
b) revoking the validation of a certificate
c) validating the authenticity of a certificate
d) creating duplicate copies of a certificate
e) changing ownership of a certificate
 
08. Which data can be obtained using Net Flow?
a) session data
b) application logs
c) network downtime
d) report full packet capture
 
09. For which reason can HTTPS traffic make security monitoring difficult?
a) encryption
b) large packet headers
c) Signature detection takes longer.
d) SSL interception
 
10. Which security monitoring data type requires the most storage space?
a) full packet capture
b) transaction data
c) statistical data
d) session data

Solutions:

Question: 01

Answer: b

Question: 02

Answer: a

Question: 03

Answer: c

Question: 04

Answer: a

Question: 05

Answer: b

Question: 06

Answer: a

Question: 07

Answer: b, c

Question: 08

Answer: a

Question: 09

Answer: a

Question: 10

Answer: a

Note: If you find any error in these Cisco Understanding Cisco Cybersecurity Fundamentals (SECFND) sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 4.1 / 5 (100 votes)