Cisco 210-455 Certification Exam Sample Questions and Answers

CCNA Cloud Dumps, 210-455 Dumps, Cisco CLDADM PDF, 210-455 PDF, CCNA Cloud VCE, Cisco CCNA Cloud Questions PDF, Cisco Exam VCE, Cisco 210-455 VCE, CCNA Cloud Cheat SheetBefore you write the Cisco CCNA Cloud (210-455) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These Cisco Certified Network Associate Cloud (CLDADM) sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your Cisco 210-455 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium Cisco 210-455 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your Cisco Introducing Cisco Cloud Administration (CLDADM) exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

Cisco 210-455 (CLDADM) Sample Questions:

01. Which of the following statements best describe Cisco Prime Service Catalog?
a) It is a self-service portal
b) It is an UCS Director service to provision VMs
c) It is a GUI to design new services
d) It is a WEB-based service to request UCS Director support form Cisco
 
02. Which step should be done prior to backing up or restoring databases?
a) Time sync
b) Show Version
c) Stop Database
d) Stop Service
e) Start Database
 
03. Which statements are true regarding the UCS Director CloudSense analytics?
(Choose three)
a) It provides the visibility into the infrastructure resources utilization
b) It provides the visibility into critical performance metrics across the IT infrastructure stack
c) It provides the visibility into capacity in real time.
d) It provides the visibility into physical infrastructure only
 
04. In which menu can you add the report widget to the dashboard?
a) Policies > Application Containers.
b) Virtual > Compute
c) Physical > Compute
d) Policies > Catalogs
 
05. What was the first virtualization solution?
a) Mainframes
b) VMware
c) Time-sharing
d) Remote desktops
 
06. Which of the following statements is not true regarding VLANs and UCS Director?
a) A VLAN is a logical grouping of devices on one or more LANs that are configured to communicate as if they were attached to the same wire
b) VLANs are created to manage Cisco UCS and network devices
c) You must assign the appropriate uplink interfaces to your VLANs
d) VLAN ID must be a combination of numeric and alphabetic characters
 
07. Which resources can be limited for different tenants?
(Choose three)
a) Virtual resources
b) Operating system resources
c) Physical resources
d) End-user resources
 
08. What is the maximum number of NTP servers you can configure in Cisco UCS Director?
a) one
b) two
c) three
d) more than three
 
09. Which of the following are valid types of DNS records?
(Choose three)
a) A
b) B
c) PTR
d) RTR
e) MAIL
f) NS
 
10. In which menu of the UCS Director do you Manage Service Profile Templates?
a) Policies > Application Containers
b) Physical > Compute 
c) Policies > Catalogs
d) Virtual  > Compute

Solutions:

Question: 01

Answer: a

Question: 02

Answer: d

Question: 03

Answer: a, b, c

Question: 04

Answer: b

Question: 05

Answer: c

Question: 06

Answer: d

Question: 07

Answer: a, b, c

Question: 08

Answer: d

Question: 09

Answer: a, c, f

Question: 10

Answer: a

Note: If you find any error in these Cisco Introducing Cisco Cloud Administration (CLDADM) sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 4.9 / 5 (37 votes)