Cisco 300-170 Certification Exam Sample Questions and Answers

CCNP Data Center Dumps, 300-170 Dumps, Cisco DCVAI PDF, 300-170 PDF, CCNP Data Center VCE, Cisco CCNP Data Center Questions PDF, Cisco Exam VCE, Cisco 300-170 VCE, CCNP Data Center Cheat SheetBefore you write the Cisco CCNP Data Center (300-170) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These Cisco Certified Network Professional Data Center (DCVAI) sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your Cisco 300-170 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium Cisco 300-170 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your Cisco Implementing Cisco Data Center Virtualization and Automation (DCVAI) exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

Cisco 300-170 (DCVAI) Sample Questions:

01. Which protocol and port are used in SNMP polling by default?
a) TCP 161
b) UDP 161
c) TCP 162
d) UDP 162
 
02. What is roughly the VXLAN overhead?
a) 30 bytes
b) 50 bytes
c) 70 bytes
d) 90 bytes
 
03. Which connections do you have to establish to satisfy the requirements for initial cabling of the ACI fabric ?
(Choose three)
a) leaf to leaf
b) leaf to spine
c) spine to spine
d) APIC to leaf
e) router to leaf
f) APIC to spine
 
04. In which two programming languages does Cisco offer configuration scripts for POAP?
(Choose two.)
a) Javascript
b) Python
c) Perl
d) Objective C
e) TCL
f) VB.Net
 
05. Which statement is true?
a) One physical port can be a member of one storage and one Ethernet VDC.
b) One physical port can be a member of several different Ethernet VDCs.
c) One physical port can be a member of two different storage VDCs.
d) Each physical port must be a member of its own Ethernet VD.
 
06. When is a fabric node considered active?
a) A node has physical connectivity.
b) An LLDP neighbor is discovered.
c) A node has TAP IP assigned.
d) APIC and node exchange heartbeats through the IFM process.
 
07. Which of the following VDCs can create and manage other VDCs?
a) management
b) default
c) nondefault
d) any
 
08. In which of the following components are SNMP traps supported?
a) Only leaf switches.
b) Only spine switches.
c) On Cisco APIC, leaf and spine switches.
d) On Cisco APIC and spine switches only.
 
09. Which module do you need to import in Python to access CLI commands from within Python?
a) cisco
b) cli
c) json
d) command
 
10. On which of the following platforms are VDCs supported?
a) Cisco Nexus 3000 Series
b) Cisco Nexus 5000 Series
c) Cisco Nexus 7000 Series
d) Cisco Nexus 9000 Series

Solutions:

Question: 01

Answer: b

Question: 02

Answer: b

Question: 03

Answer: b, d, e

Question: 04

Answer: b, e

Question: 05

Answer: a

Question: 06

Answer: d

Question: 07

Answer: b

Question: 08

Answer: c

Question: 09

Answer: a

Question: 10

Answer: c

Note: If you find any error in these Cisco Implementing Cisco Data Center Virtualization and Automation (DCVAI) sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 4.7 / 5 (23 votes)