Cisco 642-998 Certification Exam Sample Questions and Answers

CCNP Data Center Dumps, 642-998 Dumps, Cisco DCUCD PDF, 642-998 PDF, CCNP Data Center VCE, Cisco CCNP Data Center Questions PDF, Cisco Exam VCE, Cisco 642-998 VCE, CCNP Data Center Cheat SheetBefore you write the Cisco CCNP Data Center (642-998) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These Cisco Certified Network Professional Data Center (DCUCD) sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your Cisco 642-998 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium Cisco 642-998 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your Cisco Designing Cisco Data Center Unified Computing (DCUCD) exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

Cisco 642-998 (DCUCD) Sample Questions:

01. Which two items define how much equipment can be deployed in a data center facility?
(Choose two.)
a) virtualization support
b) available power
c) business demands
d) organizational structure
e) space
 
02. What happens by default when one of the LAN uplinks fails on fabric interconnect A?
a) All vNICs that are pinned to that link fail over to fabric B.
b) All vNICs that are pinned to that link get repined to the remaining LAN uplinks.
c) All vNICs that are pinned to that link fail.
d) The operating system teaming driver disables the failed vNIC.
 
03. Which option makes server deployment design easier?
a) scrub policy
b) autodiscovery policy
c) vNIC template
d) manual address assignment
 
04. Which deliverable serves as the customer-signed document with input and requirements?
a) HLD
b) SRS
c) CRD
d) LLD
 
05. Which two options are required to conduct an analysis with the Capacity Planner?
(Choose two.)
a) server with built-in protocol analyzer
b) user account with administrative privilege
c) Internet connectivity
d) separate management network
e) SQL Server 2008 database
 
06. Which information needs to be collected prior to running utilization and workload assessment?
a) inventory
b) operating system types
c) performance metrics
d) “what-if” analysis output
 
07. What is required to integrate the Cisco UCS C-Series with Cisco UCS Manager?
a) CIMC version 1.3
b) EHM
c) Nexus 2232PP
d) Fibre Channel HBA
 
08. Which option can be used to connect DMZ-hosted servers to a DMZ network that  is not connected to the internal LAN?
a) switching mode
b) fabric failover
c) disjoint Layer 2 domain
d) VM-FEX
 
09. Which VLAN IDs can be used for FCoE VLAN?
a) 3000 and higher
b) 4090 to 4096
c) any VLAN ID
d) any VLAN ID that is not already in use
 
10. Which hardware component is used to connect the Greenplum MR Hadoop node data and management interfaces in a block?
a) Cisco UCS 6248UP Fabric Interconnects
b) Cisco UCS C210 M2 LOM
c) Cisco Nexus 2232PP FEX
d) 10GE SR SFP+

Solutions:

Question: 01

Answer: b, e

Question: 02

Answer: b

Question: 03

Answer: c

Question: 04

Answer: c

Question: 05

Answer: b, c

Question: 06

Answer: a

Question: 07

Answer: c

Question: 08

Answer: c

Question: 09

Answer: d

Question: 10

Answer: c

Note: If you find any error in these Cisco Designing Cisco Data Center Unified Computing (DCUCD) sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 5 / 5 (17 votes)