Cisco 700-070 Certification Exam Sample Questions and Answers

TelePresence Solutions Dumps, 700-070 Dumps, Cisco IX5K PDF, 700-070 PDF, TelePresence Solutions VCE, Cisco TelePresence Solutions Questions PDF, Cisco Exam VCE, Cisco 700-070 VCE, TelePresence Solutions Cheat SheetBefore you write the Cisco TelePresence Solutions (700-070) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These Cisco TelePresence Solutions Specialist (IX5K) sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your Cisco 700-070 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium Cisco 700-070 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your Cisco Cisco TelePresence IX5000 Series Immersive Solutions (IX5K) exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

Cisco 700-070 (IX5K) Sample Questions:

01. Where can you find packet-transmission statistics?
a) Monitoring > Maintenance
b) Monitoring > Network Data
c) Monitoring > Statistics
d) Monitoring > Call Info
 
02. How many codecs does the IX5000 use?
a) one
b) three
c) four
d) two
 
03. Which two options are available through the participant icon?
(Choose two.)
a) List all missed calls.
b) Drop a caller from the call.
c) List all participants who were dropped from the call.
d) List all participants on the call.
e) Add a caller to the call.
 
04. Which action should you take during recabling?
a) Disconnect power.
b) Hot-swap cables.
c) Connect power.
d) Use cables interchangeably.
 
05. What are the room power requirements?
a) 1.0 kW for the system, plus 1.0 kW for all table-participant devices
b) 0.95 kW for the system, plus 0.95 kW for all table-participant devices
c) 0.95kW for the system, plus 1.0 kW for all table-participant devices
d) 1.0 kW for the system, plus 0.95 kW for all table-participant devices
 
06. What should you do first when the cameras are blurry?
a) Close and re-open Self View
b) Use the Setup wizard to repeat system setup.
c) Close and re-open the share tray.
d) Power-cycle the system.
 
07. What is the purpose of the IX5000?
a) immersive collaboration
b) mobile-device use
c) desktop use
d) home use
 
08. Which infrastructure component is needed for OBTP?
a) Prime Collaboration
b) Cisco VCS
c) Cisco TMS
d) Cisco TelePresence System
 
09. Which two standards does the IX5000 codec support?
(Choose two.)
a) H.324
b) H.320
c) H.265
d) G.729AB
e) G.728
 
10. What is the last action item during physical setup of the IX5000?
a) Install pillars, crossbars, and rear kick plate and toe cup.
b) Install fascia, display trip, and outer panels.
c) Install Touch 10 devices.
d) Perform cable routing.

Solutions:

Question: 01

Answer: b

Question: 02

Answer: d

Question: 03

Answer: b, d

Question: 04

Answer: a

Question: 05

Answer: c

Question: 06

Answer: a

Question: 07

Answer: a

Question: 08

Answer: c

Question: 09

Answer: a, c

Question: 10

Answer: b

Note: If you find any error in these Cisco Cisco TelePresence IX5000 Series Immersive Solutions (IX5K) sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 4.9 / 5 (35 votes)