Cisco 300-320 Certification Exam Sample Questions and Answers

CCDP Dumps, 300-320 Dumps, Cisco ARCH PDF, 300-320 PDF, CCDP VCE, Cisco CCDP Questions PDF, Cisco Exam VCE, Cisco 300-320 VCE, CCDP Cheat SheetBefore you write the Cisco CCDP (300-320) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These Cisco Certified Design Professional (ARCH) sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your Cisco 300-320 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium Cisco 300-320 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your Cisco Designing Cisco Network Service Architectures (ARCH) exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

Cisco 300-320 (ARCH) Sample Questions:

01. Which technology can block interfaces and provide a loop-free topology?
a) STP
b) VSS
c) VLAN
d) vPC
 
02. What is one reason to implement Control Plane Policing?
a) allow OSPF routing protocol to advertise routes
b) protect the network device route processor from getting overloaded by rate limiting the incoming control plane packets
c) allow network devices to generate and receive packets
d) protect the data plane packets
 
03. Which type of connectivity is required for VPLS?
a) full mesh
b) partial mesh
c) star
d) bus
e) ring
 
04. EIGRP uses which algorithm to build a routing table?
a) Dijkstra's algorithm
b) Floyd-Warshall algorithm
c) Diffusing Update Algorithm
d) Johnson's algorithm
 
05. What is the purpose of an OTV edge device?
a) connect to other data centers
b) connect to the access layer
c) connect to the end users
d) connect to mobile devices
 
06. Which QoS architecture provides scalability of implementation?
a) IntServ
b) DiffServ
c) LLQ
d) RSVP
 
07. Which VPN technology is tunnel-less?
a) GET VPN
b) DMVPN
c) MPLS
d) IPsec VPN
 
08. In which OSI layer does IS-IS operate?
a) Layer 1
b) Layer 2
c) Layer 3
d) Layer 4
 
09. The direction of the flow of multicast traffic is based on which protocol?
a) PIM
b) IGMP
c) underlying IGP
d) MSDP
 
10. Which unique EIGRP feature allows for faster Layer 3 convergence?
a) fast EIGRP timers
b) feasible successors
c) hybrid routing protocol
d) Cisco proprietary protocol

Solutions:

Question: 01

Answer: a

Question: 02

Answer: b

Question: 03

Answer: a

Question: 04

Answer: c

Question: 05

Answer: a

Question: 06

Answer: b

Question: 07

Answer: a

Question: 08

Answer: b

Question: 09

Answer: c

Question: 10

Answer: b

Note: If you find any error in these Cisco Designing Cisco Network Service Architectures (ARCH) sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 4.8 / 5 (34 votes)