Cisco 300-085 Certification Exam Sample Questions and Answers

CCNP Collaboration Dumps, 300-085 Dumps, Cisco CAPPS PDF, 300-085 PDF, CCNP Collaboration VCE, Cisco CCNP Collaboration Questions PDF, Cisco Exam VCE, Cisco 300-085 VCE, CCNP Collaboration Cheat SheetBefore you write the Cisco CCNP Collaboration (300-085) certification exam, you may have certain doubts in your mind regarding the pattern of the test, the types of questions asked in it, the difficulty level of the questions and time required to complete the questions. These Cisco Certified Network Professional Collaboration (CAPPS) sample questions and demo exam help you in removing these doubts and prepare you to take the test.

The best approach to pass your Cisco 300-085 exam is to challenge and improve your knowledge. To test your learning and identify improvement areas with actual exam format, we suggest you practice with Premium Cisco 300-085 Certification Practice Exam. The practice test is one of the most important elements of your Cisco Implementing Cisco Collaboration Applications (CAPPS) exam study strategy to discover your strengths and weaknesses, to improve your time management skills and to get an idea of the score you can expect.

Cisco 300-085 (CAPPS) Sample Questions:

01. How many users are supported on Cisco Unity Express?
a) 150
b) 250
c) 300
d) 500
e) 600
 
02. Cisco Unity Express supports integrated and unified messaging.
a) True
b) False
 
03. Which option is not a valid MWI option when integrating Cisco Unity Express with Cisco Unified Communications Manager Express?
a) MWI Outcall
b) Subscribe Notify
c) Solicited Notify
d) Unsolicited Notify
 
04. Which option is not a UC Service that you can specify in the service profile?
a) Mailstore
b) Conferencing
c) Directory
d) IM and Presence
e) CCMCIP
 
05. Which option is not a valid Cisco Jabber client mode?
a) Deskphone mode
b) Phone-only mode
c) Presence mode
d) Softphone mode
 
06. What Cisco TelePresence Video Communication Server terminology matches the route pattern in Cisco Unified Communications Manager?
a) Neighbor
b) Search rule
c) Transform
d) None of the above
 
07. Which option is not a Cisco TMS module?
a) Directories
b) Provisioning
c) Recording
d) Scheduling
 
08. Which option is not a voicemail port functionality?
a) Answer calls
b) Perform message notification
c) Enable unified messaging functionality
d) Send MWI requests
e) Allow TRAP connections
 
09. Which mailbox quota option is not valid?
a) Informational quota
b) Warning quota
c) Send quota
d) Send/receive quota
 
10. How does Cisco Unified Communications Manager integrate with CUE?
a) SCCP
b) SIP
c) JTAPI
d) SMTP
e) VPIM

Solutions:

Question: 01

Answer: d

Question: 02

Answer: b

Question: 03

Answer: c

Question: 04

Answer: e

Question: 05

Answer: c

Question: 06

Answer: b

Question: 07

Answer: c

Question: 08

Answer: c

Question: 09

Answer: a

Question: 10

Answer: c

Note: If you find any error in these Cisco Implementing Cisco Collaboration Applications (CAPPS) sample questions, you can update us by write an email on feedback@nwexam.com.

Rating: 4.9 / 5 (35 votes)